Testimoniale

Dan Mihai Ionescu – Antrenorul de joacă

Într-o zi de vară frumoasă, acum circa 1 an, în 2017,  am primit o invitaţie pentru a …primi un cadou… Şi pentru o idee de proiect de colaborare… Aşa am cunoscut-o pe minunata, entuziasta, creativa şi unica, Mirela Horumbă; plină de idei realiste şi interesante, hotărâtă şi practică, m-a implicat în proiecte originale şi îndrăzneţe, pe care le derulăm şi în continuare, cu aceeaşi pasiune!

Iuliana Roca, blogger de parenting – Scrieri felurite

Mirela e ca “a breath of fresh air”, cum spun americanii. E acea doză de revenire la realitate, la ceea ce este cu adevărat important, dincolo de cărţi, articole şi evenimente de parenting, cu multe poveşti şi mai puţine fapte, bazate pe principii de psihologia copilului. Mirela emană o energie pozitivă molipsitoare, care te încarcă şi îţi dă încredere că poţi – să mergi mai departe, să menţii un echilibru sănătos, să faci bine pentru tine, pentru copiii tăi, pentru familia ta, pentru cei din jur.

Tiţa Angheluţă  – părinte şi profesor

În frământările şi dorința mea de a fi un părinte perfect am dat curs invitaţiei la un workshop „Bright Parents” susţinut de Mirela! Aşa ne-am cunoscut şi de atunci a început un dialog despre „părințit”, termen auzit tot de la Mirela ! Modelul meu parental de creștere și educare a unui copil era altul, în cărți găseam altceva, copilul avea nevoie de mine şi eu, la rândul meu, aveam nevoie de o confirmare sau de o validare a felului meu oarecum „diferit” de a fi părinte! Mirela m-a ajutat să înțeleg că nevoia unui copil este de a avea un părinte „prezent” fie el şi „imperfect”. Oamenii dezvoltă oameni şi Mirela e unul din oamenii ce provoacă schimbări!

Alina Toader – mamă

Sunt fericită și mandră că bunul Dumnezeu mi-a scos-o în cale pe minunata doamna Mirela. O persoana nobilă, cu o dulceață în glas care te liniștește instant. Abordarea mea a fost un pic cam exagerată, prin messenger, nu mă așteptam să fiu contactată, mai mult de atât, am fost sunată  și sfătuită atât de calm și liniștit ce să decid vis a vis de fiica mea, de 14 ani, care se afla într-o etapa importantă a vieții ei. După ce am vorbit cu dna Mirela am știut exact ce trebuie sa fac.

Și vă mulțumesc mult doamna Mirela, sunt mandră de mine că v-am ascultat și mi-am susținut copilul care ne-a recompensat cu o notă superba la examenul de evaluare națională.

Mirela Stana, realizator Radio România Cultural

Pe Mirela Horumbă am cunoscut-o în 2014, cu puţin timp înaintea Primului Festival Naţional de Parenting „În Familie” (26-28 septembrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti), pe care-l organiza. Un eveniment inedit în lumea educaţiei parentale, despre care se vorbeşte şi astăzi. Am fost impresionată de verva cu care mi-a prezentat, în emisiunea pe care o realizăm la Radio România Cultural, “Clasa de părinţi”, cum gândise workshop-urile acestui festival, despre subiecte tabu la români, precum divorţul, sexualitatea, boala mentală sau dizabilităţile fizice la copii, ADHD sau autism. Mă gândeam atunci, că toate aceste subiecte aveau să zguduie zdravăn convingerile părinţilor români, încă prinşi între educaţia primită acasă şi dorinţa de a schimba anumite cutume în educaţia copiilor. (ex. Bătaia este ruptă din rai!) Mi-amintesc că am sintetizat totul, în sinea mea printr-un: OA!

De atunci, întâlnirile cu psihoterapeutul Mirela Horumbă, au acest efect de OA!  Despre orice ar discuta: inteligenţa emoţională, timp de calitate petrecut cu copiii, efectul negativ al temelor pentru acasă în exces,  importanţa limitelor în dezvoltarea copilului şi multe alte subiecte de interes în educarea copiilor, Mirela Horumbă îmbină abilitatea şi cunoştinţele profesionistului cu experienţa de părinte şi asta o aduce mai aproape de cei cărora li se adresează: părinţilor.

Iulia Radu – părinte

Consider întâlnirea cu Dna Mirela Horumbă un moment privilegiat.Am găsit răspunsuri pentru problemele care erodează bucuria dintr-o familie. Şi încurajări să continuăm toate lucrurile bune. Iar o asemenea întâlnire generează legături care se cer continuări.

Cristina Niculescu  –  proprietară www.sfatulparintilor.ro

Busola Părinţilor este acel GPS de care orice părinte conştient are nevoie ca să îşi readucă familia pe drumul bun al inimii, armoniei şi bucuriei de a fi atunci când provocări ale vieţii îi fac să se rătăcească. Conţinutul programului mi-a inspirat chiar o trusă de prim ajutor a sufletelor membrilor familiei, căci dacă dragoste nu e, nimic nu e, ori aceasta restabileşte conexiunea iubirii între mamă, tată şi copii. Un „must” pentru oricine se află în fascinanta călătorie de parenting.