Servicii şi preţuri

Servicii de consiliere şi psihoterapie

 • consiliere psihologică individuală: ___  300 lei şedinţa de 50’
 • psihoterapie individuală: ___  300 lei şedinţa de 50’
 • consiliere psihologică de cuplu: ___  400 lei şedinţa de 90’
 • consiliere parentală: ___   300 lei şedinţa de 50’
 • consiliere parentală în caz de divorţ: ___   300 lei şedinţa de 50’
 • consiliere parentală în caz de adopţie: ___   300 lei şedinţa de 50’
 • consiliere de familie: ___   400 lei şedinţa de 80’
 • consiliere de specialitate online* ___ 300 lei şedinţa de 50’( telefonic, Skype – de comun acord cu Beneficiarul)
 • consiliere  profesională:   ___ 300 lei şedinţa de 50’

Servicii de consiliere psihologică individuală de tip ABONAMENT LUNAR*

 • Standard: 1100 lei ___  4 şedinţe, 1/săptămână
 • VIP: personalizat **

Coaching

 • executive coaching: ___   750 lei şedinţa de maxim 120’
 • asistenţă psihologică a personalului angajat*: ___  300 lei şedinţa de 50’
 • coaching optimizare performanţe profesionale*: _400 lei şedinţa de 50’

Servicii life-coaching  de tip ABONAMENT LUNAR*: 1000 LEI (pachet 4 şedinţe)

Grup-suport  de inteligenţă emoţională şi gestionarea stresului pentru manageri de tip ABONAMENT LUNAR: serviciu personalizat**

Workshop-uri

 • workshop-uri pentru părinţi:___   personalizat**
 • workshop-uri pentru cadre didactice: ___   personalizat**
 • workshop-uri pentru dezvoltare emoţională femei: ___   personalizat**

Menţiuni:

* Plata se face în avans, coordonatele fiind primite de Beneficiar prin e-mail.  Pachetele tip ofertă sunt valabile 28 de zile calendaristice, din momentul stabilirii primei programări. Odată cu epuizarea perioadei de valabilitate, pachetul achiziţionat se consideră consumat; în acest caz, rambursarea contravalorii programărilor neonorate de către Furnizor nefiind posibilă şi nici recuperarea.

** Serviciu personalizat. Costurile se stabilesc în funcţie de volumul de muncă şi timpul de lucru

Protocol bune maniere de lucru

Programările se anulează de către client cu minimum 24 de ore înainte, telefonic sau prin email; în caz contrar, contravaloarea lor va fi achitată de către client cu ocazia următoarei programări, cash sau prin virament bancar (excepţie programările în regim de abonament, care se onorează conform programării stabilite).

Şedinţele neonorate şi neanulate cu minimum 24 de ore înainte, telefonic sau prin email, se vor achita integral de către client la următoarea sa programare, cash sau prin virament bancar.

La prima ședință se va achita în avans următoarea ședință, avansul neputându-se returna sau reporta indiferent de natura motivelor care determină absenţele, dacă clientul nu anunță în avans cu minim de 48 de ore anularea şi reprogramarea respectivei sesiuni. Această regulă asigură exigenţa de continuitate terapeutică, de spaţiu, de timp şi de relaţie terapeutică.

Întârzierile– de asemenea, în cazul în care veți întârzia cu mai mult de 10 minute față de ora programării, sarcina taxării acestui timp va cădea în responsabilitatea dvs, ca şi client.

Plata abonamentuluise face în avans, la începutul fiecărei prelungiri de abonament (de la lună la lună).

Programările făcute în cadrul pachetelor de servicii tip abonament sau a ofertelor speciale se consideră onorate şi în consecinţă consumate în cazul neprezentării de către client în ziua şi la ora convenită, neputându-se returna contravaloarea sau reporta şedinţă la o dată ulterioară, indiferent de natura motivelor care determină absenţele.

Ce este psihoterapia?

Psihoterapia, o ramură specializată a psihologiei, se adresează atât celor care se găsesc într-un moment de impas existenţial, indiferent de natura lui ( adeseori devine presant când devenim părinţi), cât şi celor care hotărăsc că a venit momentul să înceapă propria dezvoltare personală, adică sunt în căutarea excelenţei pentru  propria  viaţă. Dacă eşti în această situaţie , faci parte din categoria copiilor sau părinţilor, scopul nostru comun , pentru că vom lucra mereu în echipă, este de a aduce un plus de calitate şi armonie vieţii tale. De aceea, împreună vom identifica aspectele care funcţionează frumos în viaţa ta , precum şi acele comportamente, interne sau care se pot observa din exterior , la care doreşti să renunţi (agresivitate, evitare, amânarea unor acţiuni sau decizii ,etc), şi vom găsi soluţii care să permită depăşirea momentelor de criză ( părinţii ştiu mai bine despre ce vorbesc)  şi, în general, cam toate lucrurile care îţi crează nemulţumire, chiar şi la copii. Schimbarea începe întotdeauna în interiorul tău … Orice mare călătorie începe printr-un prim pas ! Şi pentru copii, şi pentru adulţi este la fel…

Metoda de lucru folosită:

Serviciile oferite de psihologie,  în programele de dezvoltare personală, consiliere şi psihoterapie sunt realizate folosind metoda numită PSIHOTERAPIA EXPERIENŢIALĂ A UNIFICĂRII  (PEU) . Ele fac parte din programul formativ al şcolii SPER (Societatea de Psihoterapie Experienţială Română) şi sunt avizate şi acreditate de Colegiul Psihologilor din România astfel:

Psihoterapie Experienţială şi a Unificării (P.E.U.) centrată pe adult – copil – cuplu – familie, program acreditat cu aviz profesional nr. RF – II – B2/19.06.2006

Consiliere Psihologică – Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei, program acreditat cu aviz profesional nr. RF – II – B2/19.06.2006.

Individual-Mirela-Horumba

Individual

Vine un moment in viata ta cand incepi sa te vezi cu alti ochi si sa intelegi ca meriti mai mult. Vezi ca deciziile luate pana acum te-au condus aici. Vrei altceva si ai nevoie sa inveti cum sa faci diferit.

Cuplu

Cuplu

Viata de cuplu este ca o lectie de dezvoltare personala , plina de provocari uneori. Pentru a le depasi impreuna este necesar doar sa iti schimbi perspectiva personala.

Familie

Familie

Cand spui familie, te gandesti la viata, copii, bucurie si lucruri frumoase. Toate iti stau la dispozitie si ai nevoie doar de bagheta magica din inima ta pentru a transforma casa in camin.

Este util de stiut

Asa cum spuneam psihoterapia este o muncă de echipă, in care fiecare dintre coechipieri are partea lui de responsabilitate.

În primul rând, este important să stabilim ce îţi doreşti să obţii, ce obiective ai şi ce efort eşti dispus să depui pentru a depăşi impasul în care te afli. Vom explora aşteptările pe care le ai de la psihoterapie şi lucrurile bune pe care crezi că ţi le va aduce în viaţa. Pentru prima sedinţă să aduci cu tine toate resursele tale, o să avem nevoie de ele, deoarece…