Back
Mirela-Horumba-Misiune-personala

FILOZOFIA MEA DE VIAŢĂ

Într-o zi am învăţat că eu sunt prioritatea din viaţa mea şi am început să îmi acord mie timpul  şi energia pe care le-o ofeream celorlalţi. Mi-am dat seama că cea mai importantă zi este cea de astăzi şi viaţa este despre starea de bine pe care o trăieşti în fiecare clipă. A devenit neimportant ce spun ceilalţi despre mine şi a început să conteze ceea ce cred eu despre mine.  A fost ziua în care am învăţat să mă aleg pe mine. Şi astfel am înţeles că misiunea mea personală este să le ofer şi celorlalţi un model  care se bazează pe a trăi în acord cu adevărul  personal  interior.

Aşa a început călătoria de a fi în acord cu darul sufletului  meu şi de a trăi  bunăstarea  interioară.  Acum ştiu că sensul  vieţii este despre a trăi iubirea de sine şi de a o da mai departe şi celorlalţi. Fericirea este doar o decizie personală  pe care o experimentezi  în viaţa de zi cu zi. Ea nu are nici o legătură cu ceilalţi pentru că  este doar o atitudine interioară care îţi arată unde să îţi canalizezi atenţia şi energia.  După ce descoperi puterea minţii tale întreaga realitatea se transformă ca prin magie.


Psihologia este acea “baghetă magică” care ne ajută să redescoperim  iubirea de sine şi să trăim în armonie cu ea în fiecare zi.