Bright Parents – Shakespeare School

Încarc Evenimente
  • Acest evenimente a trecut.

Bright Parents – Shakespeare School

”Copiii nu au nevoie de părinţi extraordinari, ci de fiinţe umane care să vorbească limba lor şi care să fie capabile să pătrundă în inima lor.” Dr. Augusto Cury

Mirela Horumbă, psihologul parintilor va invita sa descoperim impreuna “Cele 7 puteri ale copiilor fericiti”

Metodele de a-i educa pe cei mici s-au schimbat odata cu generatiile, dar indiferent de metode, fiecare parinte isi doreste sa aiba copii care sa devina niste adulti fericiti si de succes.

Reteta parentingului perfect si eficient nu exista insa exista o serie de lucruri pe care parintii le pot face pentru a creste sansele unui copil de a fi un adult echilibrat si de succes.

Un copil echilibrat este un copil echipat mental pentru succes. Iar noi parintii avem cea mai mare responsabilitate si impact in a ne pregati copiii pentru anii, adesea plini de provocari, care urmeaza dupa copilarie…  De aceea este necesar sa avem niste repere dupa care sa ne ghidam.

Aflati toate detaliile la intalnirea Bright Parents de VINERI, 16 Noiembrie 2018, incepand cu ora 18:00, la sediul Shakespeare School Brancoveanu din Str. Martisor nr. 36, Bucuresti.

noiembrie 16 2018

Detalii

Data: noiembrie 16, 2018
Oră: 6:00 pm - 8:30 pm
Categorie:
Website: Vezi site-ul

Locație

Shakespeare School Brancoveanu

Str. Martisor nr. 36
Bucuresti, România

+ Hartă Google