Antreprenoriat & Parenting | Mirela Horumbă, psihologul părinţilor

Încarc Evenimente
  • Acest evenimente a trecut.

Antreprenoriat & Parenting | Mirela Horumbă, psihologul părinţilor

Antreprenoriat--Parenting-Mirela-Horumba-Psihologul-Părinţilor

Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum fac trecerea catre antreprenoriat?  Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #live Antreprenoriat & Parenting, impreuna cu specialistii si antreprenorii din domeniu,  Antreprenoriat & Parenting este cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat familiilor, specialistilor din domeniu si antreprenorilor din industrie.

Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.

Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.  Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!  Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Mirela Horumba este Psihologul părinţilor, cu certificare internaţională în metoda Kids Skills, metoda Feuerstein  Instrumental Enrichment, educator parental la Circle of Security şi psihoterapeut cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul Psihologilor din România ( www.mirelahorumba.ro).

“Am stagii de formare în art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale, mindfulness.

Am avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2, Antena 1 și Realitatea TV în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Digi 24, Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Sunt formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Sunt fondatoarea proiectului Busola Parintilor ( marca inregistrata la OSIM ) – și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București.

Membru fondator: Sunt membru fondator al Asociaţiei OAMENI NOI.

Realizator emisiuni: Sunt realizatoarea emisiunii People Care ( platforma Publive) si a emisiunii „Carte pentru părinți isteți“ ( www.itsybitsy.ro) ;

Autor: Sunt autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop şi Straton, a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis şi a ghidului practic de inteligenţă emoţională părinte-copil „ 33 de vitamine emoţionale”

Organizator: Organizez Festivalul Național de Parenting „În familie“ – www.festivalparenting.ro.

Organizez ateliere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.”

Discutam LIVE cu Mirela despre:

  • Ce este parentingul?
  • Sanatate emotionala si Managementul stresului
  • Modalitati de rezol;vare a conflictelor parinte – copil
  • Cum sa vorbim copiilor ca sa ne asculte
  • Cum să petreci timp de calitate cu copilul tău

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

februarie 04 2019

Detalii

Data: februarie 4, 2019
Oră: 8:00 pm - 9:00 pm
Categorie:
Website: Vezi site-ul

Organizator

BiziLive TV
Telefon: 0731 009 617
Email:
Website: Vezi site-ul