AICI ŞI ACUM, în zona fericirii – Workshop Gestionarea emoţiilor

Încarc Evenimente
  • Acest evenimente a trecut.

AICI ŞI ACUM, în zona fericirii – Workshop Gestionarea emoţiilor

Aici-si-acum-martie-2019

Modul în care ne exprimăm emoţiile este în strânsă legătură cu nivelul de fericire atins: „Multi oameni trăiesc într-un adevărat război cu ei înşişi şi nu încetează să se critice, să se devalorizeze, adesea sub pretextul că în felul acesta progresează şi nu rămân mediocri. […] O reală stimă de sine presupune îmblânzirea criticului lăuntric […] Pentru a fi fericit, trebuie adesea să învăţăm să fim prieteni cu noi înşine.” – Christophe Andre

Pentru a urma diverse drumuri ale fericirii, în cadrul workshop -ului vom discuta despre:

  • – Cum să îţi gestionezi emoţiile încât să nu te autosabotezi… (x autosabotare)
  • – Cum să îţi gestionezi emoţiile încât să te bucuri de acceptare de sine (v Acceptare)
  • – Cum să îţi gestionezi emoţiile încât să ai parte de relaţii care te împlinesc …. (v Relaţii )
  • – Cum să îţi gestionezi emoţiile încât să ai o carieră înfloritoare … (v cariera)

Vei afla despre tehnici de reglare a emoţiilor din perspectiva ştiinţei fericirii, despre roata alegerilor, despre cum să îţi fii alături în momente dificile şi despre ce te face un partener de încredere în relaţii şi la job.

Vei lua parte la derularea unui chestionar pentru a îţi cunoaşte stilul emoţional şi împreună vom analiza soluţii pentru atingerea echilibrului interior.

Traineri:

  • Mirela Horumba – psiholog
  • Andreea Puiu – dezvoltator Pedagogia fericirii

* ÎN CADRUL EVENIMENTULUI POȚI FACE O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR.

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

martie 12 2019

Detalii

Data: martie 12, 2019
Oră: 7:00 pm - 9:00 pm
Categorie:
Website: Vezi site-ul