Back

Emoţii care ne vindecă – calea către bună-stare – Webinar Gratuit

Eveniment-Webinar-Gratuit-Emotii-care-ne-vindeca-21-iulie-2022

Starea de bine la nivel mental se manifestă prin gânduri pozitive, de linişte şi echilibru interior, la nivel emoţional se caracterizează prin stări de împlinire, pace, linişte, comunicare, dăruire, armonie şi iubire, iar la nivel fizic este observabilă când persoana în cauză este sănătoasă şi simte că are suficientă energie vitală pentru a face orice îşi doreşte.

Putem vorbi despre o stare de bine exterioară, atunci când eşti influenţat de modul cum se simte grupul social din care faci parte (aspecte din exteriorul tău) şi o stare de bine interioară. Dacă nu avem o bună stare de bine interioară, vom încerca să luăm din exterior gânduri şi emoţii pentru a face acest lucru posibil.

Şi dacă problemele noastre de sănătate nu ar fi altceva decât expresia unor emoţii dureroase? Şi dacă încercările prin care trecem s-ar datora fricilor, blocajelor, culpabilităţilor proprii?

Beneficiile participării:

Vom intra în legătură cu câteva exerciţii simple, uşor de pus în practică, cu ajutorul cărora ne vom putea reactiva potenţialul şi regăsi pe deplin energia şi forţa interioară.

Bonus:

Reducere 30% la cumpărarea de carte de la Editura Philobia.

Completaţi formularul de mai jos pentru a vă înscrie la webinar. Înscrierea se face până la data 21 iulie 2022, orele 17:00, în limita a 97 de locuri.

Etichete

emoţii vindecare
  • Dată: 21 iul. 2022 - 21 iul. 2022
  • Orar: 19:00 - 20:00 (Europe/Bucharest)
  • Locaţie : pe Zoom

Organizatori

Mirela Horumbă