Bucuria de a trăi – o viaţă nouă te aşteaptă – Webinar Gratuit

Eveniment-Webinar-Gratuit-23-august-2022-Bucuria-de-a-trai-mirelahorumba.ro-1

De ce să participi la acest webinar?

Destinat tuturor acelora care au senzaţia că viaţa nu le mai aduce nicio bucurie şi că trăiesc într-o lume lipsită de orizont, webinar-ul de faţă ne îndeamnă să dăm valoare timpului nostru, sa preţuim fiecare clipă şi să integrăm serendipitatea în propria existenţă.

O persoană care îşi îngăduie să se bucure de micile sau marile plăceri ale vieţii, care îşi acordă dreptul de a trăi aici şi acum, de a beneficia de propriul timp şi spaţiu, de a avea dorinţe şi de a fi creativ, de a renunţa la loialitatea familială invizibilă, lăsând la o parte vinovăţia şi încetând „să mai plătească pentru a trăi“ evoluează aproape întotdeauna spectaculos.

Plăcerea de a trăi şi de a fi poate însemna bucuria lucrurilor mărunte, precum bucuria de a respira, de a privi cerul albastru, de a exista pur şi simplu, de a fi recunoscut, de a iubi şi de a fi iubit… Este ca o hrană pentru suflet şi corp, o hrană afectivă care transformă, e „biologia speranţei“ care realmente schimbă biologia corpului, imunitatea sau reacţiile lui, permiţând astfel regăsirea unei mai bune funcţionări bio-psihocorporale.

Bonus:

Reducere 30% la cumpărarea de carte de la Editura Philobia.

Completaţi formularul de mai jos pentru a vă înscrie la webinar. Înscrierea se face până la data 23 august 2022, orele 17:00, în limita a 97 de locuri.

19:00 - 20:00 pe Zoom

Bucuria de a trăi – o viaţă nouă te aşteaptă – Webinar Gratuit

Înscrierea se face până la data 23 august 2022, orele 17:00, în limita a 97 de locuri.

Mirela Horumbă Mirela Horumbă
  • Dată: 23 aug. 2022 - 23 aug. 2022
  • Orar: 19:00 - 20:00 (Europe/Bucharest)
  • Locaţie : pe Zoom

Organizatori

Mirela Horumbă