Cursuri de fericire pentru profesori

Curs-de-fericire

Cursuri de fericire pentru profesori

LABORATOR EXPERIENŢIAL

cu Mirela Horumbă, psiholog şi Andreea Puiu, dezvoltator „Pedagogia fericirii”

„Cred cu putere că fiecare om are în interiorul său un potenţial extraordinar care îl ajută să ducă o viaţă frumoasă şi de calitate, fie că este copil sau adult. Şi este nevoie doar să privim prin lentila fericirii pentru a reuşi să vedem viaţa ca pe un miracol şi să ne bucurăm de ea” afirmă Mirela.

Şi Andreea completează „Dintotdeauna am fost fascinată să descopăr, să învăţ lucruri noi şi să ofer bucurie. Printre copii, lucrurile sunt văzute ca într-o oglindă magică, mereu noi, jucăuşe, îmbucurătoare. Alături de copii, construiesc o educaţie a fericirii personale şi a jocului creator. Pasionată de metodele neconvenţionale , sunt o învăţătoare care descoperă împreună cu copiii.”

În mediul şcolar, fericirea începe să fie aşezată în primul rând şi să constituie un etalon pentru calitatea educaţiei oferită elevilor şi un obiectiv esenţial al profesorilor interesaţi de învestirea copiilor cu capacitatea de a transforma sălile de clasă, de a vehicula idei despre propria putere de orientare spre rezilientă şi de a calcula resursele de care au nevoie pentru a atinge măiestria personală, un concept din ce în ce mai utilizat pentru identificarea valorificării potenţialului.

Şi cum nimic nu este întâmplător, ne-am întâlnit şi ne-am pus în comun ceea ce ştie fiecare pentru ca şcoala şi profesorii să poată construi contexte pentru fericire.

Decide acum  să devii un profesor fericit!

Ce beneficii avem:

  • când în acţiunile noastre plecăm cu o mentalitate pozitivă, performanţele personale se îmbunătăţesc pe toate planurile;
  • devenim mai optimişti, iar optimismul ne ajută să vedem mai clar pasul următor;
  • creşte şi capacitatea de a găsi soluţii, de a fi mai creativi;
  • începem să minimalizăm obstacolele, ceea ce face ca viaţa să devină mai uşoară.
  • o simplă schimbare de atitudine ne schimbă întreaga viaţă şi nu este întâmplător acest fapt. Găsind soluţii la problemele noastre, vom avea disponibilitate şi chiar capacitatea de a găsi soluţii şi pentru problemele celor din jurul nostru. Altfel spus, ajutăm la crearea armoniei în jurul nostru şi devenim fericiţi

Când: miercuri, 12 decembrie 2018, orele 17.00 – 20.00

Unde: Bucureşti, zona Pache Protopopescu (lângă PRO TV)

Număr participanţi: 20 persoane

Cost: 200 lei

Înscrie-te AICI!

Pop-up-2020-Ghid-Invinge-Anxietatea