Carte de vizită

Mirela-Horumba-2020

Filozofia mea de viaţă

Misiune personală: antrenor de bună stare.

Sunt psiholog practicant autonom, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, şi cred cu putere că fiecare om are în interiorul său un potenţial extraordinar care îl ajută să ducă o viaţă frumoasă şi de calitate, fie că este copil sau adult,  lucru pe care l-am descoperit odată cu studiul aprofundat al psihologiei. Uneori nici nu ne dăm seama de această minunată comoară pe care o avem în interiorul nostru, încă de când suntem copii până într-o zi când o provocare majoră ne face să devenim conştienţi de puterea noastră interioară, într-o manieră cu totul specială. Unii o numesc inteligenţă emoţională, alţii afirmare de sine, alţii încredere personală, alţii copilul interior, contează mai puţin cum o numim, important este faptul că ea ne devine accesibilă şi practic ne schimbă viaţa, odată ce înţelegi cum poţi aplica descoperirile psihologiei în propriul scenariu de zi cu zi.

Acesta este momentul de “wow” al vieţii, este ca un fel de împuternicire a noastră, saltul calitativ în care devii conştient de faptul că poţi şi ştii cum să faci schimbarea în bine, care practic te transformă din copil în adult matur emoţional. Uneori durează mai mult, alteori mai puţin, fiecare are ritmul său propriu în care trăieşte.

Misiunea pe care mi-am asumat-o este aceea de a îndruma părinţii, care au fost şi ei odată copii, să îşi regăsească strălucirea interioară. Doar astfel putem să creştem copii fericiţi şi echilibraţi, care la rândul lor vor contribui la o nouă generaţie de părinţi sănătoşi emoţional.

Psihologia este întotdeauna o resursă educaţională pe care o avem la îndemână şi o putem folosi şi în beneficiul copiilor noştri, dar şi al nostru personal.